top of page

Algemene Voorwaarden

Onder1Hoedje is een eenmanszaak.
Voor vragen ivm bestellingen, website veiligheid en privacy kan je mij bellen op +32498078646
Mail via: sanusala@gmail.com

Volgende voorwaarden zijn van toepassing als u iets op de site koopt of heeft gekocht. Na het bestellen houden we je op de hoogte van de bestelling. U kunt altijd contact opnemen over de status van de bestelling en verzending.

Hou je niet van het gekochte product? In dat geval kan je  deze binnen 30 dagen na ontvangst retourneren. We sturen je je geld terug bij ontvangst van de goederen. Producten die beschadigd zijn geraakt tijdens verzending mogen uiteraard ook worden geretourneerd.
Mail ons met de reden van retour en stuur het pakket terug.

We kunnen de kosten van het retourneren niet dragen zoals grote online winkels: ons werk is scherp geprijsd en om dat te kunnen blijven doen worden de verzendkosten voor het retourneren niet vergoed.

In het bestelproces kan je duidelijk zien wat de producten kosten.

Privacy & Veiligheid

Wanneer u een bestelling doet op onze website, verzamelen we als onderdeel van het proces persoonlijke informatie die u ons geeft, zoals uw naam, adres en e-mailadres. Uw persoonlijke gegevens worden alleen gebruikt om je te kunnen contacteren als je een vraag hebt gesteld via het contactformulier of om bestellingen te kunnen verwerken.

Wix.com biedt ons het online platform waarmee we onze producten en diensten aan u kunnen verkopen. Uw gegevens kunnen worden opgeslagen via de gegevensopslag, databases en de algemene Wix.com-applicaties van Wix.com. Ze slaan uw gegevens op beveiligde servers achter een firewall op.

Alle gateways voor directe betaling die door Wix.com worden aangeboden en door ons bedrijf worden gebruikt, voldoen aan de normen van PCI-DSS zoals beheerd door de PCI Security Standards Council, een gezamenlijke inspanning van merken als Visa, MasterCard, American Express en Discover. PCI-DSS-vereisten helpen de veilige verwerking van creditcardgegevens door onze winkel en haar serviceproviders te garanderen.

Als je niet meer wilt dat wij je gegevens verwerken, neem dan contact met ons op via sanusala@gmail.com.

Betalingen

Credit / Debit Cards

Bancontact (Belgium)

Overschrijvingen

bottom of page